Fysik

Nyttevirkning

26. januar 2015 af marobbi1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal finde ud hvad ΔElys er med denne formel for det første forsøg:

ΔEtilført = ΔEvand + ΔEomg + ΔElys

Jeg kender den tilførte energi og vandets energi:

ΔEvand1 = 5016J

ΔEtilført = 8716, 2 J

Hvordan finder jeg frem til ΔElys ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2015 af peter lind

Du skal også kende ΔEomg for at kunne løse den ligning. Kan den evt. med tilnærmelse sættes til 0?


Svar #2
26. januar 2015 af marobbi1 (Slettet)

Jeg kender ΔEomg for det andet forsøg.. Skal jeg bare antage at den er den samme i dette forsøg?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2015 af hesch (Slettet)

Nyttevirkning af lys = Elys / Etilført.

Elys = Etilført - Evand - Eomg

Du skal kende Eomg.  Ellers har du jo een ligning med to ubekendte.


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2015 af hesch (Slettet)

#2:  Det er dig, der kender 1. og 2. forsøg.     :)


Skriv et svar til: Nyttevirkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.