Matematik

Integralprøve i matematik - jeg dør!!

26. januar 2015 af AnnaAnnax (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Studieportalen.

Jeg har igennem en længere periode været syg og sporadisk indlagt på hospitalet, og er undgået at blive smidt ud af gymnasiet for nu pga. fravær. Problemet er bare, at jeg skal op i matematikprøve og terminsprøve snart, og jeg har misset flere forløb, heriblandt integralregning. Jeg har misset en matematikprøve, og skal nu op i en ny. Jeg har den gamle, og synes umiddelbart ikke det giver nogen mening.

Er der nogen af jer, der kan løse bare 1 eller 2 af spørgsmålene på den vedhæftede fil, så jeg kan se hvordan man gør og om mit resultat er korrekt? For jeg er ret sikker på at det er helt skudt i vejret. :/

Alt hjælp ville gøre en kæmpe forskel. :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2015 af mathon

1 a)
            \small F(x)=\ln\left | x \right |+\frac{1}{3}x^3+k


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2015 af mathon

1 b)
           \small \small F(x)=\frac{4}{5}x^{\frac{5}{4}}+k


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2015 af mathon

1 c)

          \small \small \small f(x)=1-x^{5+\frac{1}{2}}=1-x^{\frac{11}{2}}

          \small F(x)=x-\frac{2}{13}x^{\frac{13}{2}}+k=x-\frac{2}{13}\cdot x^6\cdot \sqrt{x}+k


Svar #4
26. januar 2015 af AnnaAnnax (Slettet)

Tak for hjælpen :-) hvis nogen også har lyst til at kigge på de andre opgaver, der skal laves uden hjælpemidler, ville det være helt fantastisk. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#4

Prøv nu selv at løse de andre opgaver.


Skriv et svar til: Integralprøve i matematik - jeg dør!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.