Matematik

Ligninger 7.klasse

27. januar 2015 af ellaMat (Slettet) - Niveau: 7. klasse

f(x)=4⋅x+2
Hvad bliver funktionsværdien, når x=-4? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2015 af mathon

beregn
                \small f(\mathbf{\color{Red} 4})=4\cdot \mathbf{\color{Red} 4}+2


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2015 af whyto (Slettet)

mathon husk lige, at x=-4:

beregn:

f(-4)=4\cdot (-4)+2


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2015 af mathon

beregn
                \small \small f(\mathbf{\color{Red} -4})=4\cdot \mathbf{\color{Red} (-4)}+2


Skriv et svar til: Ligninger 7.klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.