Matematik

reduktion

27. januar 2015 af Peter991 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

er den rigtig

2u-6v+5+4u+2v-1

=6u-8v-4


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke korrekt. De to sidste led i dit resultat er forkerte.

   -6v + 2v = ...

    5 - 1 = ...


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2015 af mathon

= 6u-4v+4


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2015 af udemei (Slettet)

Nej.

Det bliver

6u-4v+4


Skriv et svar til: reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.