Matematik

Hjælp til en opgave

27. januar 2015 af anders2015 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Er der nogen som kan forklare mig hvordan jeg løser denne opgave?

T = 7,3s ^{2}-4,2s    

når S er 4,8


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt s = 4,8 og beregn

       T = 7,3·4,82 - 4,2·4,8


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2015 af Fysikereren (Slettet)

Jeg undrer mig over om man godtkunne lave en anden ligning ud fra det her således at det bliver 2 ligninger med 2 ubekendte?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, man kan jo skrive det som

        s = 4,8

        T = 7,3·s2 - 4,2·s

men det er vel ikke særlig interessant, eftersom man allerede har løsningen skrevet op.


Svar #4
28. januar 2015 af anders2015 (Slettet)

Mange tak for svarene, det var en stor hjælp

Hilsen Anders


Skriv et svar til: Hjælp til en opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.