Matematik

Omskrivning af trekantens areal formel

28. januar 2015 af kisser381 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle

Formlen for trekantens areal er jo: A=1/2*h*l

Med de kendte faktorer hedder min ligning 25 = 1/2 * 5 * l

Og jeg skal så isolere "l", men jeg er i tviv om den kommer til at hedde l = 25 (1/2 * 5) eller l = 25 / (1/2 * 5)

eller bliver den til noget helt tredje?

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2015 af peter lind

Det er det sidste, der er rigtig. Du dividerer på begge sider af ligningen med ½*5


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2015 af Heptan

 l = 25 / (1/2 * 5)

er korrekt


Svar #3
28. januar 2015 af kisser381 (Slettet)

Super! Tak :-)


Skriv et svar til: Omskrivning af trekantens areal formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.