Matematik

parameterfremstilling

28. januar 2015 af zalamander (Slettet) - Niveau: A-niveau

Linjen l er vinkelret på m og går gennem punktet (-1,2)

m: \binom{x}{y}=\binom{-1}{2}+t\binom{5}{24}

hvordan finder jeg l?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2015 af mathon

Linjen l er vinkelret på m og har derfor

                               retningsvektor   \small \overrightarrow{r}=\widehat{\begin{pmatrix} 5\\24 \end{pmatrix}}=\begin{pmatrix} -24\\5 \end{pmatrix} 


Svar #2
28. januar 2015 af zalamander (Slettet)

Lots of thanks!


Skriv et svar til: parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.