Kemi

Mol og koncentration

29. januar 2015 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har forsøgt at løse den vedhæftede opgave. Er der nogen der kan se, om det her er korrekt?

1. n = 17,8g / 136,14 g/mol = 0,1307478 mol

2. c = 0,1307478 mol / 1 L = 0,1307478 mol/L

3. c = 0,1307478 mol / 0,5 L = 0,2614955 mol/L


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2015 af mathon

Er OK


Svar #2
29. januar 2015 af cecilied34 (Slettet)

Super, tak, så de er altså rigtige nok? :)


Skriv et svar til: Mol og koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.