Kemi

omregn aktuelle koncentration

29. januar 2015 af LolLars (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har endnu en kemi opgave jeg ikke lige ved hvad jeg skal gøre ved - jeg er faktisk lidt på bar bunde med tre opgaver, men denne opgave lyder: 

Omregn den aktuelle koncentration af SO2 til massen af SO2 pr. L.
I vinlitteraturen antages det at koncentrationen af SO2 skal være mellem 0,5 og 0,8 mg. 

foregående opgave er besvaret her, da jeg antager denne behøves: 

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1565043


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2015 af mathon


           SO_2 \; _{(aq)}\; \; +\; \; 2\, H_2O\; _{(aq)}\; \; \rightarrow \; \; HS{O_{3}}^{-}\; _{(aq)}\; \; +\; \; H_3O^+\; _{(aq)}

                \left [ HS{O_{3}}^{-} \right ]=c(SO_2)=0,1\; M

            \frac{m}{V}=c\cdot M=\left ( 0,1\; \frac{mol}{L} \right )\cdot (64,07\; \frac{g}{mol})=6,407\; \frac{g}{L}


Svar #3
29. januar 2015 af LolLars (Slettet)

Tusinde tak! det er fantastisk at nogen kan hjælpe!


Skriv et svar til: omregn aktuelle koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.