Matematik

Isoler B i ligningen 5 = 1/2*B*6,19*Sin(42,86)

29. januar 2015 af Barndar (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey folkens, er der nogen der ved hvordan man isolerer B i denne ligning: 5 = 1/2*B*6,19*Sin(42,86)?

Mange tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Divider med (1/2)·6,29·sin(42,86º) på hver side.


Skriv et svar til: Isoler B i ligningen 5 = 1/2*B*6,19*Sin(42,86)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.