Fysik

enheden for t^2

31. januar 2015 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvis jeg fx. har 3 sekunder som jeg skal sætte i anden kan det så passe, at man får 9 sek^2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2015 af mathon

                     \left ( 3\cdot s \right )^2=3^2\cdot s^2=9\cdot s^2=9s^2

generelt:
                    \left (\underset{st\o rrelse}{\underbrace{ tal\cdot enhed}}\right )^2=tal^2\cdot enhed^{\, 2}


Skriv et svar til: enheden for t^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.