Matematik

enheden i et koordinatsystem

31. januar 2015 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvis jeg ud af y-aksen har m, og ud af x-aksen har sek^2, kan det så ikke passe, at man får m/sek^2 når man skal finde enheden for hældningen, hvis det eksempelvis er en lineær funktion..


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2015 af PeterValberg

jo

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2015 af mathon

Da dit spørgsmål synes at referere til
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1567526#1567701

har du
                    y=\left ( \frac{1}{2}g \right )t^2

                    \left [h\ae ldningskoef\! ficient \right ]_{enhed}=\left [\frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} (t^2)} \right ]_{enhed}=\left [\frac{1}{2}g \right ]_{enhed}=\frac{m}{s^2}


Skriv et svar til: enheden i et koordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.