Fysik

FYsik

31. januar 2015 af Thedo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Beregn strømmene gennem spændingskilden, når polspændingen er henholdsvis 6,0V,4,0V,2,0V og 1,0 V

Sidder med denne opgave og kan ikke finde formlen håber der er nogen som kan hjælpe det haster 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2015 af Soeffi

#0 Hvad er spændingskilden?


Svar #2
31. januar 2015 af Thedo (Slettet)

Spørgsmål a

0,0,1,1,0 og 2,0


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2015 af Soeffi

#1

#0 Hvad er spændingskilden?

Er der tale om et batteri?


Svar #4
31. januar 2015 af Thedo (Slettet)

Ja.

I denne øvelse ser vi på en spændingskilde med elektromotorisk kraft e=6,0V og indre modstand Ri=1,5 ohm 


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. januar 2015 af Soeffi

#4 Du har

EMK = Vi + V= Ri ·I + Vpol


Svar #6
31. januar 2015 af Thedo (Slettet)

Vi og Vy har jeg da ikke?


Brugbart svar (1)

Svar #7
31. januar 2015 af Soeffi

#5

#4 Du har

EMK = Vi + V= Ri ·I + Vpol


Svar #8
31. januar 2015 af Thedo (Slettet)

OK, så den første kommer til at hedde 1,5*?+6


Brugbart svar (0)

Svar #9
31. januar 2015 af Soeffi

#8

OK, så den første kommer til at hedde 1,5*?+6

Prøv at skrive det mere udførligt.


Brugbart svar (0)

Svar #10
31. januar 2015 af hesch (Slettet)

#0:  Ad:

Beregn strømmene gennem spændingskilden, når polspændingen er henholdsvis 6,0V,4,0V,2,0V og 1,0 V

Kortslutter du batteriet, eller hvad ?

Hvis du belaster det med en modstand, skal denne belastningsmodstand kendes, førend du beregne værdier i #8.

Prøv, også for din egen skyld, at tegne kredsløbet.  Der skal jo være et kredsløb, for ellers løber der ingen strøm. For hvor skulle den løbe hen ?


Skriv et svar til: FYsik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.