Matematik

MAT A -Eksamen 6. dec 2013 HJÆLP

01. februar 2015 af Mstudies (Slettet) - Niveau: A-niveau

Halløj

Jeg har lidt problemer med nogle opgave, som jeg håber nogen vil belyse...

opgaverne findes på følgende link: http://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.uvm.dk%2F~%2Fmedia%2FUVM%2FFiler%2FUdd%2FGym%2FPDF13%2F131206%2520MatA-stx-06122013.pdf&ei=UX7OVKSQIYHsUI6YgaAN&usg=AFQjCNFkAuHCD0T1VLZ3lZbo4Hk_zBOa3g&sig2=eRukyqOhN4WJy-mL3QD3tg&bvm=bv.85076809,d.d24 

Dette skal jeg ha' hjælp med:

- opgave 3) Gør rede for, at tallet b er positivt (Jeg har forstået de andre)

- Hvordan opgave 4) løses

- opgave 6)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2015 af Galo1s (Slettet)

De øvrige opgaver:

Opgave 3. Koefficienten b er positiv, da tangenthældningen i (0,c) er positiv. Dette er en konsekvens af, at f'(x)=2ax+b, så f'(0)=2*a*0+b=b, og af grafen ses så, at f'(0)=b>0.

Opgave 4. Find F(x)=4x-x^(3)+c; løs ligningen F(2)=5 mht. c.


Skriv et svar til: MAT A -Eksamen 6. dec 2013 HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.