Matematik

Geometri

09. februar 2015 af Peter991 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

jeg har udregnet arealet for både væggene og loftet

i spørgsmål g skal jeg bare finde mængden af maling der skal bruges, så jeg har bare taget hele arealet af de forskellige forme og lagt dem sammen

======

Loftet:

4.65*2.5=11.625

======

væggene B

2.5*4=10

10-1.125=8.875

8.875+8.875=17.75

=========

væg A

2.5*4.65=11.625

====

17.75+11.625+11.625=41

maling 5*8=40

okay så arealet er samlet 41 og så skal der bruges omkring 5 liter + 2 en halv liter maling til huset

Vedhæftet fil: Skærmbillede (37).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2015 af mathon

Der mangler enheder!


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2015 af Soeffi


Svar #3
09. februar 2015 af Peter991 (Slettet)

Enheder for rektangel B?

jeg har skrevet dem ind i billedet

jeg skal bare være sikker på om om malingen dækker. og om det er rigtigt udregnet

Vedhæftet fil:Skærmbillede (37).png

Skriv et svar til: Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.