Studievalg og videregående studie

Ideer til videregående uddannelse..

12. februar 2015 af gariban
Hej,
Jeg skal "snart" søge ind på en videregående uddannelse, og jeg søger ideer til hvad jeg skal søge ind på..
Det er selvfølgelig svært for jer at sige hvad jeg skal søge ind på, men jeg har allerede nogle ideer til hvad jeg vil arbejde med, men det kunne være, at der også var nogle alternativer jeg har overset.

Jeg kan godt lide at tanken om at arbejde med matematiske modeller, og bruge computerværktøjer til det arbejde. Differentiering, vektorer, algebra osv synes jeg et spændende herpå STX. Jeg kunne derfor godt tænke mig en uddannelse hvor matenatik indgår som en væsentlig del af uddannelsen.. Nogle som har ideer til hvad jeg kan søge ind på?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2015 af OnceUponATime

Hvis du nu koblede matematik med naturvidenskab, kunne du søge ind på en uddannelse som It og sundhed?

Hvis du så søger på it og sundhed inde på ug.dk, kan du rulle ned nederst på siden, og vælger nogle andre uddannelser der ligner, under titlen "uddannelse der ligner" ! :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2015 af LarsJensen0 (Slettet)

hej,

hvad med ingeniør? Der er mange retninger. Både almindelige hvor man regner statisk og lignende. Medis, medicin med industriel specialisering, på AAU kobler sundheds-teknologi og ingeniørvidenskab sammen.

Matematik-økonomi eller forsikringsmatematik er andre veje at gå.

Du kan måske begynde at tænke over hvad du gerne vil være? Forstået på den måde, hvordan vil du gerne bruge dine gode matematiske evner? Underviser, forsker, praktisk ingeniør, fremtidsforsker, planlægger, leder, ect. Der er ingen der lever af at differentiere for sjov; de har koblet nogle praktiske anvendeligheder på.

Hilsen Lars


Svar #3
12. februar 2015 af gariban

#1

It og sundhed lyder spændende. Det vil jeg undersøge nærmere om. Tak for det :)

#2

Forsikringsmatematik er det jeg har overvejet rigtig meget, men uddannelsen ligger desværre ikke i Århus, som er den by jeg bor i! Matematik-økonomi lyder også meget spændende synes jeg!! 
Jeg vil klart tænke over de ting du har skrevet :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. februar 2015 af LarsJensen0 (Slettet)

#3, er det ikke lidt begrænset ikke at kigge uden for byen? En uddannelse tager normalt højst 5-6 år, som i øvrigt går hurtigt. Vil du heller ikke ansættes uden for Århus?

Hilsen Lars


Svar #5
12. februar 2015 af gariban

#4

Jeg vil først og fremmest overveje de muligheder jeg har her, for jeg mener at der i Århus også er gode uddannelsesmuligheder. Og jo, jeg vil sikkert også kigge på uddannelser udenfor byen, men jeg vil desværre ikke lave meget om på mit liv, når jeg nu har det godt her i Århus :-). Så at søge uddannelse i andre byer er for mig ikke aktuelt lige nu, men jeg vil altid have det i baghovedet.
Og jo, jeg vil nok ansættes udenfor Århus på et tidspunkt, men hvad jeg gør vil jeg overveje til den tid :)


Skriv et svar til: Ideer til videregående uddannelse..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.