Matematik

Hjælp..

25. februar 2015 af Anon11 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har svært ved at løse sidste opg. - se vedhæftede billede.

Vedhæftet fil: Matematik.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2015 af peter lind

Det er et kemispørgsmål, så opret spørgsmålet under kemi


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. august 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. august 2015 af Soeffi

#2

Ved at lave regression på koncentrationerne for hvert stof minus deres teoretiske slutværdi, finder man, at reaktionen er 1.ordens med hensyn til både Cl2 og NO i første forsøg, mens den er 2. ordens med hensyn til begge i andet forsøg. Hastighedsudtryk:

Forsøg 1:

[Cl2]t = 0,02 M · e-3,7·t 

[NO]t = 0,96 M + 0,04·e-3,7·t

Det ses som kontrol, at [Cl2]t=0 = 0,02 M og [NO]t=0 = 1,0 M. Desuden er [Cl2]t→∞ = 0 M og [NO]t→∞ = 0,96 M, hvilket passer med teorien. 

Forsøg 2:

[Cl2]t = 1,95 M + 1 M/(31,0s-1·t + 20)

[NO]t = 1 M/(15,5s-1·t + 10)


Skriv et svar til: Hjælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.