Matematik

Tjekke om ligninger+brøkere er korrekte

26. februar 2015 af Martinjensen2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en vil tjekke om disse resultater er rigtige?

a= 5

b= -40

c= 1

d= 2,5


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2015 af Soeffi

 Svaret i d) skal være -2,5.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2015 af Chrystine (Slettet)

Resultatet af en ligning kan du altid selv tjekke ved at indsætte løsningen i ligningen.
De to sider skal jo være lig hinanden, når du sætter dit tal x ind.


Skriv et svar til: Tjekke om ligninger+brøkere er korrekte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.