Matematik

Eksponentielfunktioner - Fordoblingskonstanten

26. februar 2015 af Reset - Niveau: C-niveau

Hej, jeg har brug for hjælp til en opgave.

Opgaven lyder på, at jeg skal benytte fordoblingskonstanten til at finde en ekstra funktionværdi.

a) f(3) = 17 og T2 = 13

b) f(-7) = 0,15 og T2 = 10

Hvordan løser jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2015 af mathon

         f(x+T_2)= 2\cdot f(x)

         f(3+13)=f(16)= 2\cdot f(3)=2\cdot 17=34


Svar #2
26. februar 2015 af Reset

#1

Så jeg skal bare bruge, den der formel du har skrevet?

Men er det ikke f(3)=2\cdot 16=32 i stedet for f(3)=2\cdot 17=34?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2015 af mathon

#2  
               Nej det er det ikke.


Skriv et svar til: Eksponentielfunktioner - Fordoblingskonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.