Kemi

Ph/koncentration

27. februar 2015 af Ukendt81 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey,

Jeg sidder lidt og nulre over de her 3 spørgsmål.

Hvad er koncentrationen af H3O+ i rent vand?

Hvad er pH opløsningen med 0,001M H3O+?

Hvad er [ H3O+] i en vandig opløsning hvor [OH-] er = 10-3M?

Er der nogen der kan luske formlerne til at udregne dem ud, ud af ærmet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2015 af Arccossintan (Slettet)

pH = -log(H+)

pOH = -log(OH-)

pH + pOH = 14

H+ = 10-pH

OH = 10-pOH

(H+)*(OH-)=10-14


Skriv et svar til: Ph/koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.