Programmering

MatLab

27. februar 2015 af alledelektier (Slettet)

Hej, kan nogle hjælpe mig med denne opgave? 

Vedhæftet fil: 5A.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Hvad forstår du ikke i opgaven? Hvad har du selv gjort?


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2015 af hesch (Slettet)

#0: Forslag til struktur:

Indlæs input.  Herefter (pseudokode):

case inputtype of

   Celsius:  Konverter til Kelvin

   Fahrenheit:  Konverter til Kelvin

   Kelvin:  Ingen konvertering

end case

case outputtype of

   Celcius: Konverter fra Kelvin til Celsius

   Fahrenheit: Konverter fra Kelvin til Fahrenheit

   Kelvin:  Ingen konvertering

end case

Udskriv med behørig enhed.


Svar #3
27. februar 2015 af alledelektier (Slettet)

Jeg er meget ny i MatLab, så jeg gik egentlig bare i gang med at definere de enkelte ting. 

function T = convertTemperature(T, unitFrom, unitTo)

C='Celsius';
K='Kelvin';
F='Fahrenheit';
C=(F-32)/1.8 & C=K-273.15;
F = 1.8*C+32 & F=1.8*K-459.67;
K = C+273.15 & K=(F+459.67)/1.8;

Men er generelt i tvivl om, hvordan jeg præcist skal stille det op fra nu af. 


Svar #4
27. februar 2015 af alledelektier (Slettet)

Okay tak! Prøver lige noget a la #2 


Skriv et svar til: MatLab

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.