Fysik

Længden på en kable

28. februar 2015 af terham (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

jeg har en opgave hvor jeg skal regne længde på en kabel.. er det rigtigt som jeg laver?

Jeg har vedhæft et billede af opgaven

L=2*\pi *r*n

L=2*\pi *2,5mm*300=4721,39

Vedhæftet fil: Uppgava 1.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2015 af SuneChr

Cylinderens omkreds = længden af én vinding  =  π·50 mm
Gang denne med antallet af vindinger på cylinderen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#0

Radius er 50mm/2 = 25mm, ikke 2,5mm .

(Længden på et kabel).


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2015 af mathon

#0

      Ingen grund til at gå over radius:

                          L=N\cdot \pi \cdot d=300\cdot \pi \cdot \left ( 5\; cm \right )
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2015 af hesch (Slettet)

#0:  Er du sikker på, at du har fået hele opgaven ( alle oplysninger ) med ?

Viklingens bredde og/eller kablets diameter har også betydning.


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. juli 2015 af Soeffi


Skriv et svar til: Længden på en kable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.