Matematik

Definitionsmængde og værdimængden

28. februar 2015 af Karare - Niveau: B-niveau
Funktionen G er bestemt ved, at g(x) = kvadrod x-3
Bestem Dm(G)

Hvilke af tallene -2,-1,0,1,2 tilhører ikke værdimængden?
Bestem værdimængden for g

Svar #1
28. februar 2015 af Karare

Dm (G). = [3, og alle tale uendelig[ er det rigtigt ???

Svar #2
28. februar 2015 af Karare

intet svare pls hjælp mg tak .. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2015 af Chrystine (Slettet)

Hvis du mener   g(x) = \sqrt{x-3},

så er det korrekt, at Dm(g) = [3; ∞[.


Svar #4
28. februar 2015 af Karare

tak. Hvad så med værdimængden

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. februar 2015 af Chrystine (Slettet)

Prøv at tegne grafen for g(x).
Hvilke værdier (y) antager funktionen, og hvilke vil den aldrig antage?


Svar #6
28. februar 2015 af Karare

her kommer skitse 


Svar #7
28. februar 2015 af Karare

prøv at tjekke billedet ud og jeg håber på at svaret er


Svar #8
28. februar 2015 af Karare

og skitsen

Vedhæftet fil:1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #9
28. februar 2015 af Chrystine (Slettet)

Jeg er helt enig i #7 og #8:
Vm(g) = [ 0 ; ∞ [


Skriv et svar til: Definitionsmængde og værdimængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.