Matematik

Integral regning - Areal

28. februar 2015 af Directionerftw (Slettet) - Niveau: B-niveau

opgaven lyder således: To funktioner f og g er givet ved   
(står på linket)


Graferne for f og g afgrænser i første og anden kvadrant en punktmængde M, der har et areal.  
a) Tegn graferne for f og g, og bestem arealet af M. 

- Har jeg udregnet det korrekt? :)


Svar #1
28. februar 2015 af Directionerftw (Slettet)

http://tinypic.com/view.php?pic=11bm7ux&s=8#.VPIwXdV_NBd


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)


Svar #3
28. februar 2015 af Directionerftw (Slettet)

Her er billedet

Vedhæftet fil:11bm7ux.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Man skal løse ligningen

        f(x) = g(x)

for at finde grænserne.


Svar #5
28. februar 2015 af Directionerftw (Slettet)

Har jeg gjort nu, og fik x = -1 og x = 8 - Så går udefra resten af min udregning er korrekt? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#5

Det ser ud til, at du har tastet det rigtige ind. Opgaven er ikke sværere, end at du let kan regne den i hånden.


Svar #7
28. februar 2015 af Directionerftw (Slettet)

Ja, ved godt at den ikke er særlig svært, men nu er den med hjælpemidler, så hvorfor ikke? Men tak for hjælpen :) 


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#7

Ja, SP er vel et hjælpemiddel :-)


Skriv et svar til: Integral regning - Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.