Matematik

To tals sum gange de samme to tals differens

01. marts 2015 af TK10 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej. Jeg skal regne dette regnestykke ud: 3b(26+5)

Men er lidt usikker om jeg er regnet rigtigt: 3b(2b+5) = 21b eller 2b2?

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2015 af SuneChr

(a + b)·(a - b) = a2 - b2         er svar på overskriften.


Svar #2
01. marts 2015 af TK10 (Slettet)

Det ved jeg godt, men det er mere om resultatet er rigtigt?????


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2015 af Penalhuset (Slettet)

nummer!? nummer!?!??! nummer!?!??!?! nummer!?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2015 af SuneChr

Stykket har ikke noget med overskriften at gøre.
6b2 + 15b = 3b(2b + 5)


Svar #5
01. marts 2015 af TK10 (Slettet)

3b(2b+5) = 6b2 +15b = så kommer mit spørgsmål om man skal regne videre herfra. Hvis ja. Hedder resultatet 51b eller 51b2 :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. marts 2015 af Penalhuset (Slettet)

Det hedder 51b eller 51b^2


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. marts 2015 af Penalhuset (Slettet)

#5

Resultatet er: nummer!?


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. marts 2015 af hesch (Slettet)

#5:  62 + 15  giver  51.  Men det er slet ikke det du skal gøre. Der står jo ikke, at du skal sætte 6 i anden, men at du skal sætte b i anden. Endvidere kan du ikke ikke addere b2 og b.  Det er som at lægge æbler sammen med pærer.

Du må repetere din matematikbog.


Svar #9
01. marts 2015 af TK10 (Slettet)

Jeg repetere også, men er bare i tvivl med dette stykke. Er der virkelig ikke en eneste der kan fortælle mig hvad resultatet bliver. PLZ???


Brugbart svar (0)

Svar #10
01. marts 2015 af Penalhuset (Slettet)

#9

lav nu dine fucking lekter selv.!


Brugbart svar (0)

Svar #11
01. marts 2015 af hesch (Slettet)

#9:  3b(2b+5) =

6b2 +15b   eller   b * ( 6b + 15 )   er det korrekte resutat.


Svar #12
01. marts 2015 af TK10 (Slettet)

Mange tak skal du have


Skriv et svar til: To tals sum gange de samme to tals differens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.