Matematik

hurtigt algebra spørgsmål

01. marts 2015 af TK10 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej allesammen. Har lige et hurtigt spørgsmål om algebra. Tak på forhånd

b2(b+2)-b2 =

b3+2b2-b2 =

b3+ 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2015 af SuneChr

b3 + 2b2 - b2  =  b3 - b2  =  b(b2 - b)
# 2  ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2015 af Penalhuset (Slettet)

Slettet

Svar #3
01. marts 2015 af TK10 (Slettet)

Hvad bliver der af 2b2????


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2015 af SuneChr

# 3     Undskyld.   # 1  skal være  b3 + b2  =  b2(b + 1) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. marts 2015 af Penalhuset (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. marts 2015 af PeterValberg

#5 og vi er TOTALT ligeglade......

snup en:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. marts 2015 af Penalhuset (Slettet)

Slettet

Svar #8
01. marts 2015 af TK10 (Slettet)

#4 mange tak:)

#6 Godt sagt;)


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. marts 2015 af PeterValberg

#8 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #10
01. marts 2015 af Penalhuset (Slettet)

#8

Gå væk sammen med pvm og oliverhviid. Du fortjener overhovedet ikke at være herinde og få dine lektier lavet af nogle som ikke engang kan finde ud af det selv. !!!!!!!!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #11
01. marts 2015 af PeterValberg

#10 hvad kan jeg sige til dit ubegrænsede idioti ????

stop det nu og kom til fornuft....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: hurtigt algebra spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.