Studievalg og videregående studie

IT og Sundhed, Københavns Universitet - SUND

01. marts 2015 af guzbak

Hej

Det her er egentlig ikke et spørgsmål, men eftersom ansøgningsfristen til videregående uddannelser er nær, ville jeg lige gøre opmærksom på studiet It og Sundhed, som er et utroligt relevant og interessant studie.

Jeg var selv meget i tvivl da jeg skulle vælge, indtil jeg kom og hørte om It og Sundhed. Man er meget tværfaglig på dette studie, men er indskrevet på det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (Panum).

Her kombineres viden om sundhedsvæsnet med teknologisk viden, hvor vi bliver it-medicinere, som i fremtiden kommer til at hjælpe med at udvikle nye IT-løsninger i sundhedsvæsnet.

Mange af de læger jeg har talt med er meget begejsrede over uddannelsen, og taler tit om hvor meget der er brug for it-medicinere. Generelt er vi også eftertragtede, og der er mange jobmuligheder i fremtiden for os på forskellige områder.

Jeg håber at ovenstående gav lidt inspiration. Studiet er nyt (fra 2008) og derfor synes jeg at det er synd at man ikke har søgt ind, fordi man ikke har hørt om studiet, eller fordi man har hørt om det for sent. Det kender jeg mange der har prøvet, så dette er et forsøg på at undgå dette.

Læs mere om bacheloruddannelsen her: 
https://www.ug.dk/uddannelser/universitetsuddannelser/bacheloruddannelser/sundhedsvidenskabeligebacheloruddannelser/it-og-sundhed

Læs mere om kandidatuddannelsen her:

https://www.ug.dk/uddannelser/universitetsuddannelser/kandidatuddannelser/sundhedsvidenskabeligekandidatuddannelser/it-og-sundhed


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2015 af LarsJensen0 (Slettet)

Hej,

der er også muligheder i den anden ende af landet. Aalborg Universitet tilbyder en uddannelse i sundhedsteknologi. Læs mere på http://www.aau.dk/uddannelser/bachelor/sundhedsteknologi Uddannelsen sigter at udvikle og forbedre de tekniske hjælpemidler som læger, sygeplejesker og andre sundhedspersoner anvender til behandling af patienter.

Hilsen Lars


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2015 af Penalhuset (Slettet)

NUMMER?!?!?!


Skriv et svar til: IT og Sundhed, Københavns Universitet - SUND

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.