Matematik

Funktionsforskrift og nspire

01. marts 2015 af madshenriksen2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

http://gyazo.com/ac48152796f35ec1527e7209f22f3895

Er der nogen nspire eksperter der kan hjælpe mig, og er 1'eren rigtig? :)

tak på forhånd! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2015 af mathon

                 solve(150=200*1,11^x,x)


Svar #2
01. marts 2015 af madshenriksen2 (Slettet)

tusind tak, er 1'eren korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2015 af mathon

Nej

 
              f(x) = 200*1,11^x


Svar #4
01. marts 2015 af madshenriksen2 (Slettet)

http://gyazo.com/e061b88a53f2d0cbea22939d1c4f3dd1 ved du hvorfor, at den siger dette?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. marts 2015 af mathon

Rediger det nu til
                                solve(150=200*1,11^x,x)


Svar #6
01. marts 2015 af madshenriksen2 (Slettet)

Jeg fandt ud af det. Der skulle bare været et punktum ved 1,11 i stedet for komma, da det er på engelsk. tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. marts 2015 af mathon

Ja min fejl
                              solve(150=200*1.11^x,x)     da , er adskillelsestegn og . er decimaladskillelsestegn
                  


Skriv et svar til: Funktionsforskrift og nspire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.