Matematik

Trigonometri - er det korrekt?

01. marts 2015 af Directionerftw (Slettet) - Niveau: B-niveau

I en trekant ABC er AB =10 , ∠A=30° og ∠B =130° .
a) Bestem AC .
Midtpunktet på siden AC betegnes med D.
b) Bestem BD .

- Første fil for a

Vedhæftet fil: omg kill me.png

Svar #1
01. marts 2015 af Directionerftw (Slettet)

Næste fil for b

Vedhæftet fil:lol.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2015 af mathon

                       m_{\mathit{b}}=\sqrt{10^2+\left ( \frac{\mathit{b}}{2}^2 \right )-10\cdot \mathit{b}\cdot \cos(30^{\circ})}=5{.}61


Skriv et svar til: Trigonometri - er det korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.