Matematik

nspire

01. marts 2015 af madshenriksen2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

http://gyazo.com/4323898440719444c5db2d04e4bfdf5d

Nogen der kan hjælpe mig med opgave 1,4 ad 6,2??

tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Man skal løse ligningen

         f(x) = 75 · 0,93x = 100

Isoler  0,93x , og tag sá log() på hver side

        x = log(100/75) / log(0,93) = log(4/3) / log(0,93)


Svar #2
01. marts 2015 af madshenriksen2 (Slettet)

tak!


Skriv et svar til: nspire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.