Matematik

Banekurve og funktionskurve

01. marts 2015 af heey95 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :) Hvad er forskellen mellem en banekurve og funktionskurve?.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2015 af Stats

Banekurver bliver somregelt omtalt ved vektorfunktioner:

\begin{pmatrix} x\\ y\\ z \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 4\\ 3\\ 2 \end{pmatrix}+t\begin{pmatrix} 4\\ -1\\ 5 \end{pmatrix}

Funktionskurver..

f(x,y) = ...

Se evt https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1578961

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Banekurve og funktionskurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.