Kemi

redox

02. marts 2015 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, vil I gerne hjælpe med opgave a?

Vedhæftet fil: 31. maj 3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2015 af mathon

            +2                +3        
            Mn2+   --->   Mn3+          oxidation

            +7                +3        
            MnO4-   --->   Mn3+        reduktion


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2015 af mathon

b)

             0,50=(2,0\cdot 10^{3}\: M^{-1}\cdot cm^{-1})\cdot L\cdot (0,00025\; M)

             L=\frac{0,50}{(2,0\cdot 10^{3}\: M^{-1}\cdot cm^{-1})\cdot (2,5\cdot 10^{-4}\; M)}


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2015 af mathon

c)
         Foretag eksponentiel regression på dine data.


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. marts 2015 af mathon

d)
                        \left [Mn{O_{4}}^{-} \right ]_{t}=\left [Mn{O_{4}}^{-} \right ]_{0}\cdot \left (\mathbf{\color{Red} e^{-k }} \right )^t=\left [Mn{O_{4}}^{-} \right ]_{0}\cdot \mathbf{\color{Red} a}^{ t}

                        e^{-k}=a

                        k=-\ln(a)

                        T_{\frac{1}{2}}=\frac{\ln(2)}{k}


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. marts 2015 af thomaslarsen91Arocketmailcom (Slettet)

mathon hvordan er du blevet så god til matematik????


Skriv et svar til: redox

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.