Matematik

Vektorer

02. marts 2015 af lektier1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal omskrive en vektor funktion, kunne ikke skrive funktionen, så jeg har vedhæftet den
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Skærmbillede 2015-03-02 kl. 02.31.51.png 

Det er uklart, hvad opgaven går ud på. Hvad menes der med "A formen"?


Svar #2
02. marts 2015 af lektier1 (Slettet)

Tror det er en matrixfremstilling af funktionen


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så vil man kalde det en lineær funktion på et vektorrum. Bestem så matricen A så at

        \textup{\textbf{A}}\begin{pmatrix} x_{1}\\ x_{2} \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} a_{11} &a_{12} \\ a_{21}& a_{22} \end{pmatrix}\begin{pmatrix} x_{1}\\ x_{2} \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 3x_{1}-2x_{2}\\ -2x_{1}+x_{2} \end{pmatrix}

Det bør man kunne se uden udregning.


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.