Kemi

HJÆLP til titeringsformel

02. marts 2015 af Michella92 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har problemer med denne opgave, håber nogen kan hjælpe. 

Hvilket volumen af en 0,1500 M NaOH-opløsning kræves for at titrere 20,00 mL 0,1000 M HCL?

På forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2015 af mathon

molforhold:
                       NaOH : HCl  =  1 : 1

     
                             V_{NaOH}\cdot\left ( 0,1500\;M \right )=(0,020\; L)\cdot \left ( 0,1000\; M \right )


Svar #2
02. marts 2015 af Michella92 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :D


Skriv et svar til: HJÆLP til titeringsformel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.