Matematik

Eksponentiel funktion

02. marts 2015 af SofiaLassen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Jeg har denne matematik opgave, jeg har lavet a) og ville lige høre om den første del i b) er rigtig.
Kan det passe, at konstanten a er fremskrivningsfaktoren, og på ét år vil elektricitetsproduktionen ændre sig med faktoren a?

(Har vedhæftet opgaven)

Vedhæftet fil: tyskland.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2015 af thomaslarsen91Arocketmailcom (Slettet)

hej


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2015 af thomaslarsen91Arocketmailcom (Slettet)

hej


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2015 af thomaslarsen92Arocket (Slettet)

hej


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2015 af thomaslarsen92Arocket (Slettet)

hej


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. marts 2015 af thomaslarsen92Arocket (Slettet)

hej


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. marts 2015 af thomaslarsen92Arocket (Slettet)

hej


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. marts 2015 af thomaslarsen92Arocket (Slettet)

hej


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. marts 2015 af thomaslarsen92Arocket (Slettet)

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL


Brugbart svar (0)

Svar #9
02. marts 2015 af thomaslarsen92Arocket (Slettet)

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL


Brugbart svar (0)

Svar #10
02. marts 2015 af thomaslarsen92Arocket (Slettet)

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL


Brugbart svar (0)

Svar #11
02. marts 2015 af thomaslarsen92Arocket (Slettet)

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL


Brugbart svar (0)

Svar #12
02. marts 2015 af thomaslarsen92Arocket (Slettet)

hej


Svar #13
03. marts 2015 af SofiaLassen (Slettet)

Hvad har du lige gang i?

.. Er der nogle, der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #14
03. marts 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Jeg har lavet eksponentiel regression på tallene og har fået

P(x) = 2,8833 * 1,0952x  (Du har måske fået nogle lidt andre tal)

b)

Ja, a er fremskrivningsfaktoren. Hver gang x vokser med 1 bliver tallet ganget med 1,0952. Det vil sige, at P vokser med 9,52% hvert år.

T2 = log(2)/log(a)

c)

Sæt x=30 ind i formlen og se, om det giver mindst 35%. (Det gør det.)


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.