Fysik

Forsøg om en cd’s gitterkonstant

02. marts 2015 af JeppeNielsen1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

I forsøget skal man finde gitterkonstanten i en cd. Jeg er i tvivl om gitterkonstanten skal være ens ved 1. - 2. ordnen? Afbøjningsvinklerne er ikke den samme, så af den grund giver det jo mening, at de ikke er ens. Gitterkonstanten har jeg fået til at give som følge: 1. ordnen= 2494 mm. | 2. ordnen= 1153 mm.
Er mm. millimeter eller mikrometer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2015 af Jerslev

#0: mm er millimeter. Mikrometer ser sådan her ud: μm.

Prøv at opskrive dine beregninger for de to gitterkonstanter, for der er noget galt. Så stor en forskel bør der ikke være på dem.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2015 af thomaslarsen91Arocketmailcom (Slettet)

POKERPENGE


Svar #3
02. marts 2015 af JeppeNielsen1 (Slettet)

Tror jeg har fundet min fejl nu: 1. ordnen er nu= 1655.2 | 2. ordnen= 1530.7
Men er det i nanometer eller mikrometer?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2015 af thomaslarsen91Arocketmailcom (Slettet)

det er nanometer :D


Svar #5
02. marts 2015 af JeppeNielsen1 (Slettet)

Hov, så ikke lige du svarede på; hvad det var.


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. marts 2015 af thomaslarsen91Arocketmailcom (Slettet)

#3

Hmm, det kan også være at det er dig som har stjålet mine pokerpenge..... skam dig....


Svar #7
02. marts 2015 af JeppeNielsen1 (Slettet)

Hvad snakker du om?


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. marts 2015 af thomaslarsen91Arocketmailcom (Slettet)

#7

Ikke spil dum.... du ved udmærket godt hvad jeg snakker om 


Skriv et svar til: Forsøg om en cd’s gitterkonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.