Matematik

hjælp

02. marts 2015 af Cooljoan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der vil hjælpe mig igang med denne er helt lost

Beregn de ubekendte stykker i den spidsvinklede  [\triangle ABC]  samt trekantens areal T, når

1) B = 82 grader , b = 7,00 og c = 6,55
2) A = 73 grader ,  [C = 65 grader  og a = 4,5
3) C = 80 grader , b = 8,10 og c = 8,44.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2015 af thomaslarsen91Arocketmailcom (Slettet)

En tidligere tråd, der i 2011 blev udgivet, vedrøre sjovt nok præcis samme opgave: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1579072


Svar #2
02. marts 2015 af Cooljoan (Slettet)

ja men jeg kan ikke se den vedhæftede fil der refereres til


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Linket i #1 er et falsk link. Under overfladen er det helt andet link end det, der tilsyneladende linkes til. Indlægget bør slettes, og folk bør undlade at trykke på linket.


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Opgaverne i #0 er også diskuteret i denne tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1344426

og dette link virker.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.