Matematik

bestem Omkredsen

02. marts 2015 af rftmtjgntjngtjg (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan beregner jeg b


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Når højden hc er bestemt, bestemmer man siden a = |BC| af

        sin(B) = hc / |BC|

Derefter bestemmes b = |AC| ved at benytte en cosinusrelation.


Svar #2
02. marts 2015 af rftmtjgntjngtjg (Slettet)

jeg er ikke helt med

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvor er det, at du ikke er helt med? Prøv at forklare, hvad du ikke forstår i forklaringerne.


Svar #5
02. marts 2015 af rftmtjgntjngtjg (Slettet)

Hvad er tallene for BC og AC


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#5

Dem beregner man ved at følge fremgangsmåden i #1. Man isolerer |BC|

        a = |BC| = hc / sin(B)

og så benytter man en cosinusrelation

        b2 = a2 + c2 - 2ac·cos(B)

til at beregne b. Omkredsen er O = a + b + c .


Svar #7
02. marts 2015 af rftmtjgntjngtjg (Slettet)

Så det er bare Sin(B)/højden så finder du BC og det samme for AC'+


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#7

Læs dog forklaringen i #6.


Svar #9
02. marts 2015 af rftmtjgntjngtjg (Slettet)

Okay, tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #10
02. marts 2015 af thomaslarsen90Arockethotmailcom (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: bestem Omkredsen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.