Fysik

W

03. marts 2015 af ABE1236 (Slettet) - Niveau: C-niveau
En 15W lampe tændes i 3 timer.
Beregn energiomsætningen.
How?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2015 af hesch (Slettet)

Man kan måle energi i kWh (kiloWatttimer).

Du har effekten 15W.

Hvad skal du gøre for at "omsætte" W til kWh.

Se på enhederne.


Svar #2
03. marts 2015 af ABE1236 (Slettet)

15/3 ?

Svar #3
03. marts 2015 af ABE1236 (Slettet)

Er det nogenlunde rigtigt? E= 15W*3h = 45Wh/1000 = 0,045 kWh

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, det er korrekt. Mellemresultatet = 45Wh/1000 er dog ikke korrekt. Man skal skrive

        E= 15W·3h = 45kWh/1000 = 0,045 kWh


Skriv et svar til: W

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.