Fysik

Hjælp!!!

03. marts 2015 af ABE1236 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Et strygejern omsætter 777000 J på 7 minutter.
Beregn strygejernets effekt.

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2015 af PeterValberg

1J = 1 Ws

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

777000 J / (7 * 60 s) = 1850 W

Husk at W = J/s


Skriv et svar til: Hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.