Matematik

hjælp ønskes

03. marts 2015 af Cooljoan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn de ubekendte stykker i den spidsvinklede trekant ABC samt trekantens areal T, når 

A = 73°, C = 65° og a = 4,5

Jeg kender alle 3 vinkler vinkel B = 42 grader hvordan finder jeg sidderne


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2015 af peter lind

Brug sinusrelationerne


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#0

Du har også fået svar i den anden tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=551486


Skriv et svar til: hjælp ønskes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.