Matematik

Eksponentiel funktion

03. marts 2015 af saxos (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hvad skal jeg her
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

a) Forstår du ikke sammenhængen mellem opgavens oplysninger og den opgivne eksponentialfunktion?

b) Løs ligningen y = 201,8 · 1,10x = 300 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2015 af Stats

vækst på 10%... Dvs a = (1 + r) = (1 + 0.10) = 1.10

i 2012 havde koncernen en 201,8 milliader (år 0) dvs b = 201,8

b·ax = 201,8·1,10x

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2015 af Stats

Andersen?

Hvad er det specielle ved homogene funktioner?

Læser om det lige nu, men de har i min bog, ikke fortalt om, hvorfor og hvad der er vigtigt ved dem..

Kun at f(tx,ty) = tk f(x,y), hvor k er graden af den homogene funktion..

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

Se denne tråd for en forklaring om homogene funktioner

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1579404


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. marts 2015 af Stats

Ok tak... Kigger på det

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. marts 2015 af Stats

Men det giver mig desværre ikke en forklaring til, hvorfor disse er så specielle, at de ligefrem skal have så mange sider i min bog... :(

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #7
03. marts 2015 af saxos (Slettet)

Skriv lige privat !!!

Svar #8
03. marts 2015 af saxos (Slettet)

Hvad skal jeg i opgave b?
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #9
03. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#6

Jeg formodede, at du søgte en definition. Du kan læse mere om dem her

http://en.wikipedia.org/wiki/Homogeneous_function

Egenskaben beskriver en form for skalainvarians.


Brugbart svar (0)

Svar #10
03. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#8

Man opretter så en ny tråd, når det drejer sig om en ny opgave.

b) Beregn

        [ (y(2x) - y(x)) / y(x) ] · 100%

ved at benytte forskriften for potensfunktionen i opgaven  y = 146,7 · x0,67 .


Svar #11
03. marts 2015 af saxos (Slettet)

Forstår jeg ikke ...

Brugbart svar (0)

Svar #12
03. marts 2015 af Stats

a) Indsæt x

b) Benyt følgende egenskab: (1 + ry) = (1 + rx)a

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #13
03. marts 2015 af saxos (Slettet)

Det er den Formel jeg ikke forstår

Svar #14
03. marts 2015 af saxos (Slettet)

Hvad er r og y?

Brugbart svar (0)

Svar #15
03. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#13

Så benyt forklaringen i #10 i stedet. rx er den brøkdel, som x ændres med, og ry er den brøkdel, som y ændres med.


Svar #16
03. marts 2015 af saxos (Slettet)

Hører min lærer i morgen. Forsr det ikke. Øv

Svar #17
03. marts 2015 af saxos (Slettet)

Forstår

Svar #18
03. marts 2015 af saxos (Slettet)

Aner ikke hvad y er

Brugbart svar (0)

Svar #19
03. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#18

y er jo potensfunktionen som angivet i opgavens tekst. Læs dog i det mindste opgavens tekst.


Svar #20
03. marts 2015 af saxos (Slettet)

Og hvad er r?

Forrige 1 2 Næste

Der er 23 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.