Matematik

Integral og areal

03. marts 2015 af ahlam1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Min opgave går ud på at jeg skal finde arealet af det skravede område, jeg har selv fundet nulpunkterne, hvor jeg fik tre resultater. 

Nogen der ved hvad jeg så skal gøre? Har kun været ude at jeg skal finde arealet af et skravede område med to nulpunkter.

Nulpunkerne er: x=1, x=2 og x=5

Funktionen er: f(x)=x^3+8x^2-17x+10

Vedhæftet fil: IMG_7651.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Så beregn arealet som

      A = 25 f(x) dx


Svar #2
03. marts 2015 af ahlam1 (Slettet)

Hvad med nulpunktet 1, skal det ikke bruges? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, kun til at afgøre, hvilke to af nulpunkterne, der er de største.


Svar #4
03. marts 2015 af ahlam1 (Slettet)

Tak for hjælpen Andersen11

Har forstået opgaven nu :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. juli 2015 af Soeffi

Vedhæftet fil:1579681.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. juli 2015 af Soeffi

CAS løsning.


Skriv et svar til: Integral og areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.