Matematik

hvordan starter man

04. marts 2015 af Cooljoan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn de ubekendte stykker i  [trekanten ABC] , når det er givet, at  [A = 46^{\degree}, a = 2,29] og b = 2,71.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Benys sinusrelationerne til at bestemme vinkel B. Der er både en spids og en stump løsning.

For hver løsning beregnes vinkel C, og sinusrelationerne benyttes til at beregne siden c.


Svar #2
04. marts 2015 af Cooljoan (Slettet)

skal jeg bruge pythagoras til at finnde c


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, der er ikke tale om en retvinklet trekant. Læs forklaringen i #1:

        og sinusrelationerne benyttes til at beregne siden c.


Svar #4
04. marts 2015 af Cooljoan (Slettet)

hvordan ser sin ud


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#4

Du har jo benyttet sinusrelationerne i de andre trekantopgaver, du har fået hjælp til i går og i dag. Slå dem op i din bog, hvis du allerede har smidt dem ud.


Skriv et svar til: hvordan starter man

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.