Matematik

2 Ligninger med 2 ubekendte part 2.

04. marts 2015 af AMFJ12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har problemer med nedenstående ligning, håber nogle af jer kan hjælpe.

2 = 4X - Y

Y - 3 = 4X

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2015 af peter lind

Isoler y i en af ligningerne og sæt resultatet ind i den anden


Svar #2
04. marts 2015 af AMFJ12 (Slettet)

Synes sgu stadig ikke jeg kan få den til at give mening


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2015 af peter lind

hvad er der galt ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. marts 2015 af Stats

2 = 4X - Y
Y - 3 = 4X

2 + Y = 4X
Y - 3 = 4X

2 + Y = Y - 3

2 = -3

(inkonsistent ligning (ingen løsning))

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #5
04. marts 2015 af AMFJ12 (Slettet)

Så forstår jeg bedre jeg ikke kunne få den til at passe. :-) tak, er i andre enige?


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. marts 2015 af peter lind

ja


Skriv et svar til: 2 Ligninger med 2 ubekendte part 2.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.