Matematik

ligning for planen

04. marts 2015 af daHab (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er i tvivl på opgave a og c.

i opgave a, hvordan finde jeg planligningen når jeg har 4 punkter ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2015 af mathon

Planen har
                           n = AB x AD     som normalvektor  og D som fast punkt


Svar #2
04. marts 2015 af daHab (Slettet)

er det tilfældigt at det er D der er et fast punkt? 


Svar #3
04. marts 2015 af daHab (Slettet)

Og hvordan redegør jeg i opgave c ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. marts 2015 af mathon

Alle 4 punkter A, B, C og D er faste punkter i plannen.


Svar #5
04. marts 2015 af daHab (Slettet)

okay, tak for det. 

men hvordan redegør jeg i opgave c ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. marts 2015 af mathon

                     \overrightarrow{AB}=\overrightarrow{DC}
    og
                     \overrightarrow{BC}=\overrightarrow{AD}


Skriv et svar til: ligning for planen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.