Matematik

indtegne en graf :)

04. marts 2015 af xi3t (Slettet) - Niveau: B-niveau

hey allesammen,

nogen der hurtig kunne tegne en graf for mig og vedhæfte på denne tråd:

funktion f(x)=x^2-2x+3

M={ (x,y) | -2≤x≤4, 0≤y≤f(x) }

tegn grafen for f og skraver punktmængden M

___________________________________________________

På forhånd tak ;)


Svar #1
04. marts 2015 af xi3t (Slettet)

Grundet er at jeg ingen computer har til rådighed og dog har brug for en sådan graf :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2015 af SuneChr

# 1
Med hvilket medie er indlæggene blevet skrevet?
Tegn punktmængden på et papir.
Det drejer sig om at tegne en parabel med toppunkt, minimum, i (1 ; 2) som begrænser punktmængden sammen med linjerne x = - 2 og x = 4 samt x-aksen. 


Svar #3
05. marts 2015 af xi3t (Slettet)

Hej Sune,

inlæggene var direkte kopieret over en dokument ved brug af et android stick,

Er i skolen og har derfor mulighed for at anvende geogebra, hvis du har forstand på hvordan denne indtegnes i geogebra og kunne hjælpe vil det være perfekt


Skriv et svar til: indtegne en graf :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.