Matematik

Tegne graf i geogebra

05. marts 2015 af xi3t (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Nogen der kan hjælpe med at hvordan geogebra fungere,

funktion f(x)=x^2-2x+3

M={ (x,y) | -2≤x≤4, 0≤y≤f(x) }

tegn grafen for f og skraver punktmængden M

_______________________________________________


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2015 af SuneChr

Kender ikke Geogebra.
Her er den i Excel.
SP 0503151210.PNG
 

Vedhæftet fil:SP 0503151210.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2015 af Soeffi

#0

Hej,

Nogen der kan hjælpe med at hvordan geogebra fungere,

funktion f(x)=x^2-2x+3

M={ (x,y) | -2≤x≤4, 0≤y≤f(x) }

tegn grafen for f og skraver punktmængden M

Der er en video på norsk om noget af det: https://www.youtube.com/watch?v=poDpdU00Paw


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2015 af Chrystine (Slettet)

I inputlinjen forneden skriver man de to udtryk:

Funktion[x^2-2x+3,-2,4]
0≤y≤f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. marts 2015 af PeterValberg

Integral[x^2-2x+3, -2, 4]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Tegne graf i geogebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.