Matematik

det haster hjælp så hurtigst som muligt

05. marts 2015 af blasterman18 - Niveau: C-niveau

Gennemfør et bevis for a=x2-x1√y2/y1   
c) antag at y2=2*y1 og derefor at gennemfør et bevis for T2=log2/loga
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Der er ingen grund til at oprette en ny tråd med det samme spørgsmål. Du har allerede fået svar i din oprindelige tråd

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1580395

Fortsæt diskussionen der.


Skriv et svar til: det haster hjælp så hurtigst som muligt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.