Kemi

Hvordan regner man indhold af lignin?

05. marts 2015 af Gratian (Slettet) - Niveau: B-niveau
Jeg kan simpelthen ikke finde nogen specifikke formler for hvordan man udregner %Ligning degraderet?

Det er sådan at jeg har degraderet noget biomasse, hydrolyseret det og så målt absorbans. Koncentrationer er et udtryk for glucose indholdet..

Hvordan kan jeg finde ud af hvor meget lignin jeg egentlig har fjernet?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2015 af mathon

                           A=\xi _{\lambda }\cdot L\cdot c

                            c=\frac{A}{\xi _{\lambda }\cdot L}


Svar #2
05. marts 2015 af Gratian (Slettet)

Jamen det er jo for glucose indholdet..

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2015 af mathon

Du har ikke forklaret, hvad du mener med sammenhængen mellem degenereret lignin contra glucosekoncentrationen.


Svar #4
07. marts 2015 af Gratian (Slettet)

Hm det er nemlig det. Jeg kender ikke koncentrationen for cellulose. Jeg aner ikke hvor meget min biomasse-prøve indeholder af hver komponent.. Men jeg ved at der ér cellulose, lignin og hemiellulose...

Og efter at jeg har ødelægt lignin strukturen og degraderet cellulose til glukose, vil jeg prøve at regne på effektiviteten af min fremgangsmåde. Ved ikke om du kan forestille dig hvad jeg mener.

Jeg har afvejet biomasse før degradering af lignin, og afvejet det efter.
Det er det eneste jeg har.... Men måske er det ikke muligt at regne på det så.

Skriv et svar til: Hvordan regner man indhold af lignin?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.